top of page

Om mig

Mitt namn är Isabella, jag är 22 år gammal och är snart en tvåbarnsmamma. Tillsammans med min sambo, våran son och katt så bor vi i en lägenhet i Bromma. När jag inte byter blöjor, matar och underhåller bebisar så älskar jag att sy och virka. Jag har hållit på med hantverk på fritiden sedan år 2016 och har alltid varit en person som tycker om och har nära till det kreativa.

 

Jag har alltid gillat tanken av ett eget företag och gjorde därför loggan "BY BELLA" för skojs skull oct, år 2018. Jag sålde mitt första par handledsvärmare och var så stolt och nöjd. På den tiden skrev jag ut min logga på papper på arbetsförmedlingen och strök fast på en vit liten lapp med klister på ena sidan. Det kallas för Vlieseline och jag hade hittat det i min farmors gamla syskrin och tänkte att det var helt perfekt.  

Det skulle vara väldigt roligt om du vill följa min resa och stötta mig i mitt arbete. Drömmen är att kunna ha detta som mer än bara en hobby på fritiden. Förut hade jag inte samma tillit och tro på mig själv, inte heller samma uthållighet och psykisk styrka. Det är först nu när jag blivit mamma som allt detta verkligen har uppenbarats för mig. Man kan mer än vad man tror och ska alltid försöka följa sina drömmar.

 

Du får ha det så bra så hoppas jag vi hörs snart i framtiden!

Med vänliga hälsningar, Isabella Sörman

Fästpunkt 1
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Instagram

© 2021 by Isabella Sörman . Stolt skapad med Wix.com

bottom of page